ISTIRIDYE MANTAR MISELI NO FURTHER MYSTERY

istiridye mantar miseli No Further Mystery

istiridye mantar miseli No Further Mystery

Blog Article

Son zamanlarda evde istiridye mantarı yetiştiriciliği ziyadesiyle kontak görmeye temellamıştır. Evde rahat yetiştirilebilen bu mantar muhtevain birkaç malzeme yeterli olmaktadır. Bunlarda en önemlisi mantar tohumudur. Mantar tohumu müheyya halde satıldığı kabilinden evde bile haydi haydi gestaltlabilmektedir.

Sonuç olarak, istiridye mantarı tohumu tasarrufı ve faydaları, ziraat ve dirlik vadiında önemli bir yere sahiptir ve bu alandaki tetkikatın artmasıyla beraberinde, potansiyeli elan da ortaya çıkacaktır.

Lezzetli olduğu derece bu mantarı duyurmak bile olabildiğince kolaydır. Tesislerde yetiştirilebildiği kadar evlerde de kolaylıkla yetiştirilebilmektedir. Evde bitirmek bâtınin öncelikle aşağıdaki malzemeleri almalısınız.

Sterilize edilen tahılların soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra, istiridye mantarı miselini ekleyin. Miseli eklerken, eldiven kullanarak sağlıklı bir dünya oluşturduğunuzdan sakıncasız olun. Tahıllar ve misel adamakıllı karıştırılmalıdır.

her verişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun muamelee Akakçe'den başlangıçlayın.

İstiridye mantarı tohumunun yararlanmaı ve katkısızladığı faydalar, hem tarımsal üretim hem bile sıhhat açısından dikkate mesabe özellikler taşımaktadır.

Mantarı yetiştirebilmek derunin kompost hazırlamanız gerekir. İstiridye mantarının pembe, mai ve altın rengi olan çeşitleri vardır. Vacip iklim koşulları esenlandığı devran her yerde istiridye mantarını kolaylıkla yetiştirebilirsiniz.

Son zamanlarda evde istiridye mantarı yetiştiriciliği ziyadesiyle dikkat görmeye mirlamıştır. Evde rahatça yetiştirilebilen bu mantar derunin birkaç malzeme kifayetli olmaktadır. Bunlarda en önemlisi mantar tohumudur. Mantar tohumu anık halde satıldığı gibi evde bile ferah ferah bünyelabilmektedir.

Tohumun kompost içinde bir güzel ve düzgün bir şekilde dağıtılması çok önemlidir. İdeal bir yetiştirme havaı yürekin Ortalama olarak 10 kilo kompost bâtınine 300 gram ile 500 gram arasında tohum karıştırılması gerekir. Mantarı hem evde hem bile serada suhuletle yetiştirebilirsiniz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. here The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

• Sularını süzün ve soğutun. Sıktığımızda akarsu tükenmek şartı ile kestirmece olarak 4 inç sözınlığında samanı naylona serin, eksik kilo denli kepeği bile üstüne serpiştirin ve karıştırın.

İstiridye mantarı tohumları ve mantarların mizaç açısından birsonsuz faydası bulunmaktadır:

 İstiridye mantarının ekimi çok önemlidir. Mantarın yetişmesi karınin hazırlanan ve mantarın gelişmesini sağlayan kompost ciğerine homojen olarak dağıtılması gerekir. Mantar miseli ancak haklı oranlarda karıştırıldığı saat müsmir olur.

Tahılları 30-45 an süresince kaynatın. Kaynama fiillemi esnasında, tahılların bâtınindeki zararlı mıkroorganizmaların namevcut olmasını getirmek muhtevain suya bir rakam tuz ekleyebilirsiniz.

şayan şartlar sağlamlandığında serada ve evde bile her zaman yetiştirilebilir. İstiridye mantarını allıkırken muteber bir yerden almış olduğunızdan sakıncasız olmanız gerekir.

Antioksidan Etki: İçerdiği antioksidanlar yardımıyla hücre hasarını azaltır ve yaşlanma etkilerini geciktirir.

Report this page